TRUCURI: Cum să mențineți/curățați obiectele din piele într-un mod natural?

0

Cu siguranță știți lacul de pantofi! Dar, acesta este chimic și, în plus, uneori este scump. Soluția este menținerea pielii într-un mod natural. Această metodă este economică, ecologică și simplă de făcut acasă. Lucrurile de la bunica au găsit pentru tine trucurile necesare pentru curățarea, reînvierea și repararea pielii.

Curățați și reînviați pielea în mod natural

Este mai eficientă și mai economică și există produse naturale care să spele și să hrănească materialul. Printre ele, găsiți săpunul care conține glicerină. Pentru asta, trebuie doar să frecați accentuând petele. În plus, ceea ce este uimitor este că poți folosi chiar și o coajă de banană. În plus, este gratuit! Frecați zona afectata, lăsați timp de cinci minute și apoi ștergeți cu o cârpă moale, curată. Cu toate acestea, unele articole din piele necesită o întreținere specifică.

Geanta de mână vă urmărește peste tot și, prin urmare, se murdărește foarte repede. Pentru a menține curata este suficient de amestecat două albușuri cu două sau trei linguri de Uleiul de terebentină. Ulterior, aplicați preparatul, în mod circular, direct pe material cu o cârpă moale, curată. Apoi, lăsați câteva minute și frecați cu un material moale (de exemplu, flanela) pentru a străluci pielea.

Pielea întoarsă este mai greu de întreținut. O puteți curăța cu puțină apă de oțet. În cele din urmă, pentru a reînvia pielea, treceți un preparat de casă care nu este altceva decât un amestec de albușuri bătute și câteva picături de oțet.