Trateaza si previne hemoroizii in mod natural

0

Hamamelis: care poate fi utilizat pe cale orală sub formă de ceai din plante sau sub formă farmaceutică: unguente și supozitoare. Hamamelis are proprietăți vaso-constrictoare excelente.

Coacăzele neagre: frunzele de coacăze negre pot fi utilizate în tratamentul hemoroizilor, în special al tipului extern, datorită capacității sale de a menține o bună circulație a sângelui în vene. Puteți găsi coacăze negre în unele suplimente alimentare care sunt vândute în farmacii.

Macese: Pot fi utilizate oral pentru a reduce senzația de arsură și pentru a reduce mâncărimile cauzate de hemoroizi.

Aloe Vera: Printre ierburile excelente care vă pot oferi o ușurare foarte rapidă de la simptomele hemoroizilor. Este cunoscut prin proprietățile sale laxative care vă vor ajuta să preveniți riscurile legate de constipație.

Prevenire:

Prevenirea este întotdeauna cea mai bună soluție împotriva hemoroizilor. Astfel, sfaturile simple vă pot ajuta să vă bucurați de o viață fără hemoroizi și fără suferință. Cel mai important lucru în prevenție este hidratarea corespunzătoare a corpului. Aflați că o cantitate suficientă de apă și fluide în general pot înlocui zeci de medicamente pe care vi le-ați dat. Așa că nu uitați să beți suficientă apă: 1,5 până la 2 litri pe zi, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Asigurați-vă că aveți suficiente fibre în corp și un tranzit bun!