Tratament naturist pentru Apetit sexual

0

*”Vinul dragostei” se obtine prin macerarea timp de 15 zile întrun litru de vin negru a 30 gr. scortisoarã, 30 gr. ginseng, 30 gr.
vanilie, agitând zilnic, dupã care se strecoarã si se bea 1 pãhãrel de lichior cu 4 ore înaintea raportului sexual.
*”Lichiorul iubirii perfecte” se obtine prin macerarea timp de 15 zile într-un litru de tuicã a 10 gr. scortisoarã, 20 gr. coajã de lãmâie, 15 gr. cimbrisor, 5 gr. coriandru, 5 gr. nucsoarã, 5 gr.
vanilie, amestecând zilnic. Separat se pregãteste un sirop din 1 kg. zahãr în 1 litru apã. Se amestecã ambele preparate, se bea 1 pãhãrel înaintea actului sexual.
*Laptele de pasãre se preparã dintr-un gãlbenus proaspãt bãtut într-un pahar de lapte, la care se adaugã 1 pãhãrel cu rom, 2 lingurite cu zahãr pudrã si 10 picãturi de extract de vanilie.

În urma excitatiilor tactile primite de terminatiile senzitive de pe gland si tegumentul corpului penisului, impulsul nervos ajunge la centrul erectil din mãduva sacralã, de unde, impulsul nervos vasodilatator ajunge la arterele corpilor cavernosi. Datoritã contractiei muschilor parineali are loc o stazã venoasã, o îngreunare a întoarceii sângelui, astfel cã acesta umple spatiile cavernoase, iar penisul intrã în stare de tensiune, întãrindu-se, producându-se erectia. Aceasta poate avea loc si în urma excitatiilor vizuale, auditive, olfactive, adicã printr-o comandã corticalã.

*Hreanul contine sulfocianat de alil, cu actiune reflexã asupra fibrelor musculare ale perineului, penisului si clitorisului. Se 22
beau 1-3 cesti de infuzie din 30 gr. rãdãcinã rasã sau decoct din 20 gr. la 1 litru de apã.
*Nemtisorii de grãdinã decongestioneazã sfera genitalã, normalizeazã libidoul hiperemotivilor. Se face decoct din 5 gr.
de seminte la 1 litru de apã, se bea 1 ceascã dimineata si una dupã masa de prânz, sau se aplicã o cataplasmã caldã pe perineu.
*Ovãzul amelioreazã circulatia sângelui în zona bazinului, decongestioneazã zona pelvianã si genitalã. Se face infuzie din 10 gr. pai de ovãz la 1 litru de apã, se beau 2-3 cesti pe zi.
Se poate face o fierturã din 20 gr. boabe de ovãz la 1 litru de apã, se bea îndulcit cu zahãr brun.
*Pãtrunjelul contine apiol care provoacã o usoarã iritare a cãilor urinare, antrenând erectii reflexe prelungite. Se mestecã zilnic 8-12 tije proapete sau se face decoct din 60 gr. rãdãcinã si frunze proaspete la 1 litru de apã.
*Arborele de piper contine felandrina, care stimuleazã muschii erectili ai penisului si clitorisului. Se consumã 2-4 picãturi de ulei eteric pe un cub de zahãr, se lasã sã se topeascã încet în gurã, cu 1 orã înainte de raportul sexual.

*Porumbul amelioreazã circulatia sanguinã la nivelul bazinului.
Se fierb 200 gr. boabe de porumb într-un litru de apã si se bea câte o ceascã dimineata si seara. Se poate obtine un sirop din 15 gr. de extract de mãtase de porumb la 1 litru de sirop obisnuit, din care se bea 1 lingurã dupã fiecare masã.
*Rostopasca contine mai multi alcaloizi puternici, de aceea se foloseste cu precautie. Se face infuzie din 10 gr. de plantã la 1 litru de apã si se bea 1 cescã înaintea meselor principale. Se poate prepara vin de rostopascã din 10 gr. rãdãcinã de plantã maceratã într-un litru de vin alb, se bea 1 pahar la fiecare masã.
*Scortisoara este un excitant moderat. Se face infuzie din 10 gr. scortisoarã la 1 litru apã, îndulcitã cu miere, se bea dupã fiecare masã. Se adaugã putin praf de scortisoarã într-un 23 pahar de vin rosu cald, se bea cu 1 orã înaintea raportului sexual.

*Sunãtoarea contine tanini care produc efect afrodisiac prin excitarea sistemului nervos parasimpatic, în special în zona genitalã. Se face infuzie din 10 gr. plantã la 1 litru de apã, care se bea înainte de mese. Se poate prepara vin din 20 gr. plantã sau flori uscate macerate într-un litru de vin alb sec.
*Vâscul are actiune energeticã, amelioreazã arterioscleroza.
Se consumã în infuzie din 15 gr. de frunze la 1 litru de apã, de 3 ori pe zi. Se poate consuma 1 linguritã de praf din frunze uscate amestecat cu 1 lingurã de miere.
*Se poate bea înaintea actului sexual ceai afrodisiac 1 gr. la 250 ml. de apã (contine un amestec din plante cu efect afrodisiac cum ar fi mate mate, ginseng, arome).
*Crema Eros, contine ulei de telinã, de ardei, zopropil nicotinat, lidocainã si are o puternicã actiune erectogenã, întârzie ejacularea. Se aplicã în strat subtire prin masaj usor pe organul sexual masculin înaintea actului sexual.
*Siropul de gentianã se obtine prin macerarea timp de 6 ore într-un vas acoperit a 100 gr. gentianã la 1 litru de apã distilatã fiartã, apoi se strecoarã prin tifon, se lasã sã decanteze timp de 24 de ore, se pune la foc moale cu 1,8 kg. zahãr din trestie de zahãr nerafinat pânã scade la jumãtate. Siropul se bea dupã ce s-a rãcit.
*Siropul de sofran se obtine prin macerarea timp de 8 zile întrun litru de vin negru a 25 gr. sofran mãruntit, dupã care se scoate sofranul, se adaugã 1 kg. zahãr brun pudrã, se lasã 24 de ore, dupã care se fierbe la foc moale pânã se înjumãtãteste.

*Se recomandã consumarea a unui cãtel de usturoi pe zi, deoarece acesta contine alicinã, seleniu, germaniu si sãruri minerale, care favorizeazã oxigenarea si fluidizarea sângelui, deci, favorizeazã erectia.
*Trufele si sparanghelul contin androsteronul, un hormon care stimuleazã producerea testosteronului, contin vitamina C, riboflavina si acidul folic, substante care amelioreazã producerea globulelor rosii, a fierului si o oxigenare mai bunã.
*Ceapa produce cresterea cantitãtii de spermã. Din acest motiv, egiptenii interziceau preotilor consumul cepei, considerând-o ca o amenintare a autocontrolului impulsurilor sexuale.
*Rosia contine alfacarotenul, care faciliteazã producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea.
*Nucsoara contine o amfetaminã halucinogenã, iar în cantitãti mici dezvoltã o senzatie de bine si o usoarã euforie. Avocado contine bromocriptina, care favorizeazã producerea de testosteron. Se amestecã 7 gr. nucsoarã cu pulpa unei jumãtãti de avocado, se lasã la frigider 24 de ore, dupã care se consumã.

*Anasonul verde contine un tonic cardiac, activeazã sistemul nervos parasimpatic, accelereazã secretiile hormonale, este un euforizant usor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la 1 l.apã, se iau 2-4 cesti de infuzie pe zi. Se poate prepara si cu alcool de 900, prin macerarea a 15 gr. de seminte; se bea un pãhãrel înainte de mese.
*Ardeii iuti de Cayenne se pot folosi ca aplicatii locale pe scrot, cu zeama proaspãtã, sau se mãnâncã 1 linguritã de praf în amestec cu 1 lingurã de miere.
*Cuisoarele contin cheratinã, care actioneazã direct asupra cãilor urinare, cu o actiune reflexã de umplere a corpilor cavernosi ai penisului. Se bea 1 cescutã dupã fiecare masã din amestecul de 5 gr. frunze si rãdãcini la 1 litru de apã.

*Gentiana stimuleazã si regleazã gonadele, are actiune afrodisiacã. Se utilizeazã cu preacautie, ca infuzie din 10-15 gr. la 1 litru de apã, la micul dejun si la prânz. Seara se consumã 5 picãturi de tincturã de gentianã pe un cub de zahãr.
*Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picãturi de tincturã într-un sfert de pahar de apã, la culcare, sau 10-35 picãturi de extract fluid în 1 pahar cu apã, luate cu 30 de minute înaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de rãdãcinã într-un sfert de pahar cu apã, dupã masa de prânz si seara