Remedii naturale pentru o piele perfecta

0

Dacă doriți să aveți un ten luminos, există leacuri naturale care vă vor permite să schimbați aspectul tenului cu câteva nuanțe. Multe creme vândut în comerț nu sunt eficiente, dar sunt foarte scumpe și este de preferat să folosiți metode naturale. Zeama de lămâie, un ingredient pe care îl aveți la îndemână, este foarte bun pentru îngrijirea tenului. Puteți să mențineți frumusețea tenului evitând să vă expuneți la soare și folosind măști faciale. Iată câteva etape care vă vor permite să aveți un ten luminos.
 

 1. Evitați expunerea la soare. Colorarea tenului este dată de expunerea la razele UV. Dacă doriți să aveți o piele frumoasă, feriți-vă de soare și expuneți-vă la soare cât mai puțin posibil. Când trebuie să ieșiți din casă, protejați-vă pielea cu un filtru de indice minimum 30.
  1. Majoritatea dermatologilor sunt de acord că un filtru solar de 15 nu este suficient și nu permite blocarea suficientă a razelor UBA și UVB, foarte nocive. Căutați un produs care să fie capabil să rețină cel puțin 98% din razele soarelui.
  2. Purtați o pălărie pentru a vă proteja fața când sunteți în aer liber, mai ales vara. Există atâtea pălării drăguțe: puteți fi la modă alegând-o pe cea care vă vine cel mai bine.
 2. Exfoliați-vă pielea de câteva ori pe săptămână. Exfolierea vă va ajuta să va îngrijiți fața, pentru că eliminați celulele de piele moarte. Țineți minte că exfolierea nu va avea efect decât dacă o aplicați pe zone mai închise la culoare decât culoarea normală. După exfoliere, se va ivi un nou strat de piele încă neatinsă de soare.
  1. Puteți să vă exfoliați pielea folosind un gomaj pentru față sau pentru corp conținând particule exfoliante. Pentru a vă pregăti propriul gomaj, adăugați o linguriță de fulgi de ovăz în produsul de demachiere pe care-l folosiți de obicei.
  2. Folosiți o perie gumată sau o lufă pentru a vă exfolia tot corpul. Pentru față căutați o perie specială cu perii moi, pentru a nu vă irita pielea.
  3. Există de asemenea aparate exfoliante, care acționează în adâncime cu scopul de a elimina în mod eficient stratul superior al pielii.
 3. Trebuie să aveți o abordare realistă. O piele natural mai închisă la culoare va fi greu să o deschideți cu o nuanță sau două, mai ales cu metode naturale. Păstrați-vă pielea sănătoasă protejând-o de soare, exfoliind-o și folosind metode naturale de întreținere care vor conserva pielea într-o culoare sănătoasă. Amintiți-vă că pentru a avea tenul frumos, perseverența este de nelipsit: trebuie să faceți tratamente faciale de mai multe ori pe săptămână.

Tratamente naturale

Pregătiți clătirea cu zeamă de lămâie. Zeama este foarte eficientă pentru ca ea conține acizi alfa-hidroxili (AHA) care acționează ca un exfoliant natural, eliminând stratul superior al  pielii și expunând stratul următor, mai deschis la culoare și un ten mai deschis la culoare decât culoarea actuală. mai uniform colorat. Acidul citric conținut în zeama de lămâie are un ușor efect decolorant. Aplicând această clătire cu lămâie pe față, veți obține