Patru alimente afrodisiace pentru îmbunătățirea vieții sexuale

0

Sunt 4 alimente și la indemana oricui.

Fulgi de ovăz cu ulei de in (sau struguri, dacă vă place asta)

Bowl of Granola

Orice expert în sănătate,nutritionist, sexolog,, chirurg cardiac intern – va spune că cele mai bune alimente pentru a avea o viata sexuala implinita sunt, de asemenea acelea care mențin inima sănătoasă. După cum a subliniat  și dr. Oz de mai multe ori, când arterele sunt înfundate și circulația dumneavoastră este afectată, sângele nu poate merge acolo unde ar trebui, în acest caz, la organele genitale. Nu numai fulgii de ovaz reduc colesterolul, ci si o excelenta sursa de arginina. Acest aminoacid contribuie la producerea de oxid nitric, un gaz eliberat prin dilatarea vaselor de sange, spune Steven Lamm, MD si director al sănătății bărbaților la Centrul Medical al Universității din New York. Arginina este esențială pentru a vă menține apetitul sexual, precum și cel al partenerului dvs.

Pestele

Cu siguranță știți  faptul că macrouul, somonul sălbatic, și sardinele sunt surse excelente de acizi grași omega-3, știți probabil legătura dintre un pește și o noapte plină de pasiune. Acizii grași esențiali îmbunătățesc circulația prin eliminarea colesterolului și a cheagurilor de sânge din pereții arteriali și prin menținerea circulației sanguine. Omega-3 din pește, de asemenea, ajuta la menținerea funcției hormonale și ar putea crește nivelul de dopamină din creier care vă pregătește pentru entuziasm. În cele din urmă, cercetările au arătat că, atunci când oamenii au ptrecut de la o dieta tipic occidental (o mulțime de junk food, sare, zahăr și grăsimi), la o dieta mediteraneană, au restabilit un impuls apetitului sexual.

Gustări: salată de fructe cu pepene verde și afine

Watermelon and Blueberry Fruit Dish

Afinele sunt un alt “drog” al iubirii, datorită fibrelor lor solubile (nu a celor care te fac sa te umfle, nu-ti face griji) ajutand la curatarea colesterolului care te împiedică sa te joci. Toate tipurile de fructe – dar mai ales pepenele verde – conține o mulțime de apă; cu toate acestea, cu cât veți fi mai hidratat, cu atât mai mult mușchii și pielea din corpul dumneavoastră răspund la stimulare. Te simți aventuros? Adăugați la fructe câteva nuci, pentru o doză suplimentară de acizi grași și arginină.

În afară de cele evidente – cum să nu fi stimulat gustarea unui desert? – Există un motiv bun să cumpărați o plăcintă de dovleac pentru iubitul dvs., mai degrabă decât un alt cocktail. Conform studiilor realizate de Fundația Chicago Smell and Taste, acest parfum delicios mărește fluxul sanguin la bărbați cu 40% (acest lucru crește și mai mult entuziasmul la femei, dar într-o măsură mai mică). Adăugarea ciocolatei îmbunătățește evident lucrurile.

Desert: plăcintă de dovleac și ciocolată (frișcă opțională)

Un studiu italian a constatat că femeile care au mâncat în mod regulat ciocolată au avut tendința de a avea un libido mai puternic decât cele care nu au mâncat (cercetătorii au subliniat că femeile din studiu cărora le plăcea să mănânce ciocolată le place si dragostea).