Eliminați infecțiile fungice – micozele, datorită acestui remediu incredibil preparat acasa

0

Pe lângă faptul că ajută la eliminarea infecțiilor fungice ale picioarelor, aspirina este, de asemenea, foarte eficientă în ameliorarea inflamațiilor din zonă, precum și în reducerea petelor.

În acest articol, dorim să împărtășim cu dvs. un remediu fantastic cu aspirină și lămâie pentru a elimina infecțiile fungice și micozele, precum și modalitatea de a avea grijă de picioarele dvs. în general.

Picioarele sunt garantele echilibrului corpului nostru. Dar majoritatea oamenilor le acordă foarte puțină importanță până când observă imperfecțiuni.

Utilizarea încălțămintei, frecarea continuă și contactul cu mai multe tipuri de microorganisme pot afecta dermul și, în timp, pot provoca porumb, fisuri și anumite infecții.

Lipsa de îngrijire și tratament poate duce la simptome mai grave. Acestea, pe lângă faptul că sunt inestetice, generează durere și inflamație.

Din fericire, nu este întotdeauna necesar să cheltuiți sume mari sau tratamente profesionale pentru a avea picioare fără micoze, ciuperci sau alte boli.

De fapt, dacă se amestecă ingrediente ușor de găsit pe piață și economice, se pot obține remedii grozave pentru a se înmuia și a le menține sănătoase.

Catalogul de remedii casnice pentru picioare ne oferă o mare varietate de preparate pentru a elimina infecțiile fungice, pentru a elimina celulele moarte și pentru a evita alte probleme enervante care le pot răni.

Printre ele, există un tratament cu aspirină și suc de lămâie. Este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a exfolia, curăța și înmuia zonele cele mai grele ale pielii.

Aspirina este un medicament analgezic și anti-coagulant, care este adesea folosit pentru a ameliora durerile de cap, febra și anumite probleme circulatorii.

Deși acestea sunt cele mai frecvente aplicații ale sale, este folosit și ca o componentă pentru estetica și sănătatea pielii.

Într-adevăr, ajută la lupta împotriva acneei, petelor și a altor impurități care aderă la suprafața pielii. Mai mult, datorită compoziției sale, este foarte eficient în eliminarea infecțiilor fungice ale picioarelor și unghiilor.

Reduce proliferarea ciupercilor și controlează senzația de mâncărime pe care o provoacă.

Aspirina conține o concentrație mare de acid beta-hidroxi. Este o componentă solubilă în lipide pe care companiile cosmetice o folosesc la prepararea cremelor și loțiilor exfoliante.

De asemenea, conține substanțe antiinflamatoare și calmante. Acestea ajută la reducerea tensiunii și durerii acestei părți a corpului. Mai ales după o zi aglomerată în activitate fizică.

În plus, ajută, de asemenea, la curățarea petelor întunecate care se pot forma pe picioare din cauza expunerii la soare, a toxinelor și a contactului cu diverse suprafețe.

Cum să pregătești acest remediu acasă pentru a avea grijă de picioare?
Dacă observați că picioarele dvs. au calusuri, crevite sau orice imperfecțiune, nu ezitați să încercați acest tratament incredibil pentru a le îmbunătăți aspectul într-un timp scurt.

Ingredientele sale sunt foarte ușor de achiziționat. Și din moment ce nu sunt agresive, sunt perfecte pentru toate tipurile de piele.

De fapt, aplicarea sa regulată elimină infecțiile fungice și bacteriile, în plus, previne dezechilibrele de pH ale pielii și mirosurile rele.

Ingrediente
5 aspirine
Sucul unei lamai
1 piatră ponce

Instrucțiuni
Zdrobiți  aspirina pana obțineți o pulbere. Adăugați sucul de lămâie. Amestecă totul pentru câteva momente, până obții o pastă groasă și omogenă.
Dacă observați că este prea groasa pasta, adăugați mai multă lămâie sau o lingură de apă.

Mod de utilizare
Clătiți picioarele pentru a îndepărta murdăria acumulată.
Apoi răspândiți un strat subțire de produs pe zonele afectate.
Așteptați 20-30 minute, apoi clătiți bine cu apă caldă.
Frecați zonele cu o piatră ponce pentru a îndepărta pielea moartă și tare.
Îndepărtați celulele moarte cu apă caldă și uscați-vă bine picioarele.
Repetați acest lucru de două sau trei ori pe săptămână pentru rezultate bune.
Rețineți că este interesant să completați aplicația cu un hidratant bun, deoarece zona tinde să sufere de uscăciune excesivă.