Cum să alinați arsurile la stomac?

0

În procesul de digestie și de tranzit intervine activitatea multor organe. Unele asigură absorbția substanțelor nutritive, altele eliminarea deșeurilor. Stomacul are rol de amestecare și digestie acidă și enzimatică. El va lucra ore întregi pentru a permite corpului nostru să digere confortabil alimentele pe care le consumăm. Dar făcând acest lucru, puteți simți senzații de aciditate foarte neplăcute.

Migdale
Mai întâi ne sfătuiesc să mâncăm 5 – 10 migdale pe zi. Uleiul pe care îl eliberează va proteja stomacul de arsurile gastrice, iar proteina lor va tempera aciditatea.

Aloe vera
Apoi, este indicat să bei 3 linguri de suc de aloe vera diluat într-un pahar cu apă de până la trei ori pe zi.

Chimen
În mod similar, puteți adăuga la jumătate de litru de apă fierbinte, o lingură de chimen pudră. Puteți bea această soluție jumătate de pahar la fiecare sfert de oră.

Coada șoricelului
De asemenea, este recomandat să beți infuzii din aceasta plantă . Pentru aceasta, puneți o lingură de frunze uscate într-o cană pe care o veți completa cu apă clocotită. Odată acoperit, lăsați să stea 10 minute apoi filtrați. Puteți bea o cană după fiecare masă.

Ananas
Pentru a lupta împotriva arsurilor la stomac, bunicile noastre vă recomandă, de asemenea, să consumați acest fruct. Conține într-adevăr o enzimă apropiată de pepsina stomacului tău, care ar putea sa vă scutească de un posibil disconfort.

Ceai negru
De asemenea, știți că ceaiul negru dacă este bine preparat și băut încet poate fi eficient. La fel ca apa Vichy Saint-Yorre, sau mici vârfuri de bicarbonat de sodă pe care le puteți dizolva într-o jumătate de pahar cu apă.

Bicarbomat de sodiu

Un vârf de bicarbonat de sodiu pe care-l puteți dizolva într-o jumătate de pahar cu apă.