Ce produse cosmetice se păstrează mai bine la rece vara?

0

Fără îndoială unele dintre produsele noastre cosmetice ar fi mai bune ținute în frigider decât în ​​dulapul băii .

De ce să facem frigiderul nostru un templu al produselor cosmetice?
Căldura, umiditatea și schimbările bruște de temperatură (de exemplu, pe vreme caldă) pot fi dăunătoare pentru produsele noastre de frumusețe. Pentru a menține cât mai bine proprietățile benefice, acestea sunt păstrate acolo unde căldura nu riscă să le  modifice formulele.

Serurile au formule foarte bogate, care conțin adesea uleiuri vegetale sau esențiale. Acestea sunt deosebit de sensibile la căldură și lumină. Iarna dulapul băii poate fi suficient, dar vara le este mai bine în frigider. Plus ca senzația de prospețime va fi foarte plăcută.

Apele florale au rolul de a calma o piele iritată sau inflamată, de a înmuia o epidermă uscată sau de a împrospăta ten tern. Aceste produse cosmetice sunt foarte fragile, deoarece sunt compuse în principal din apă și uleiuri esențiale. Ele devin rapid perisabile și dezvoltă bacterii. Este mai bine să le păstrați la rece în toate anotimpurile și mai ales să acorde atenție datei de expirare.

Creme naturale, măști. Își vor dubla astfel eficacitatea prin strângerea cât mai mult a porilor și vor oferi un impuls real tenului. e.

Uleiuri: căldura este marele dușman al uleiurilor de îngrijire care sfârșesc prin a-și pierde cele mai bune proprietăți și nu mai servesc nici unui scop. Pentru a le împiedica să piară și să găsească baloane bune pentru a le arunca înapoi din vacanță, acestea sunt depozitate cu atenție în frigider înainte de a lua drumul spre lăcrimi.

Parfumuri și lacuri de unghii: surpriză pentru aceste două produse? Nu chiar. În cazul parfumului, atuurile sale sintetice, cum ar fi alcoolul, vor reacționa slab în contact cu lumina și căldura, nu degeaba se recomandă să le ferim de lumină.Pentru lac este același lucru, compușii săi chimici în contact cu căldura vor modifica consistenta acestora